6 vinkkiä mitä tehdä itse ja säästää kylpyhuoneremontissa

1. Tee itse

Itse tekeminen on paras keino selvitä pienellä budjetilla. On tärkeä tiedostaa, että tiukassa budjetissa pysyminen tarkoittaa asioiden tekemistä itse. YouTube on uusi ystäväsi!

6 vinkkiä mitä tehdä itse ja säästää kylpyhuoneremontissa Tee Itse

2. Säästä kaikki

Muista olla varovainen, kun aloitat kylpyhuoneen purkamisen. Ymmärrän ettet välttämättä pysty säästämään kaikkea. Mutta voit säästää joitakin vanhoja, vielä toimivia kalusteita kylpyhuoneestasi.

Kaikki mitä säästät, pienentää tulevaa kauppalaskuasi.  

6 vinkkiä mitä tehdä itse ja säästää kylpyhuoneremontissa Säästä kaikki

3. Osta käytettyä

Kun alat etsimään tarvikkeita, tulet yllättymään mitä kaikkea ihmiset heittävät pois. Ja jos otit vinkistä numero 1 vaarin, käytetyt tavarat eivät tunnu niin epämiellyttäviltä, sillä tiedät osaavasi korjata mitä tahansa. Mitä ikinä haluat myydä tai ostaa, vuokrata, lainata tai saada ilmaiseksi, ota suunnaksi: Tori.fi. Maalaismainen sisustus on aina muodissa.

4. Rakenna kaapit ja tasot itse

Suosittelemme kaappien ja tasojen rakentamista itse. Puu on aika edullista ja oikeilla suunnitelmilla voit saada unelmiesi kylpyhuoneen rakennetuksi pienessä ajassa. Hyvin ja huolella tehdyt huonekalut näyttävät upeilta.
Ja sementtinen taso on superedullinen ja trendikäs.

5. Etsi maalit tarjousnurkasta

Jos olet etsimässä vaaleaa pohjamaalia, tarkista kaupan tarjousnurkka. Mikäli suunnitelmissasi on pieni tehosteseinä, älä osta koko maalitonkkaa, vaan puolen litran testimaali ja maalaa seinä käsin.

6. Sisusta itse

Jos suuntaat kauppaan ostamaan kaikki sisustuksen pientarvikkeet, saat kulumaan niihin pienen omaisuuden.  

 

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *