Jättipotti lotosta ja rahat asuntoon!

Jättipotti lotosta ja rahat asuntoon!Oman unelma-asunnon hankkiminen on monen unelma ja sen eteen nähdään vuosikausia töitä. Aina unelma ei kuitenkaan toteudu, mutta joillekin onnekkaille se melkein tipahtaa syliin. Monet joilla omat tulot eivät tule asunnon hankkimiseen riittämään, päättävät kokeilla onneaan arpapelien parissa. Nämä henkilöt pelaa eurojackpot lotosta tyyppisiä uhkapelejä, joiden voitot ovat miljoonien luokkaa. Vaikka mahdollisuudet ovatkin pienet, tulee uusia voittajia jatkuvasti ja tässä onkin hyvä esimerkki yhdestä voittaja pariskunnasta, joiden elämä todella muuttui.

Englannissa voitettiin 41 miljoonaa puntaa EuroMillion lotosta. Perheen arki muuttui hetkestä tavallisista työläisistä luksukseen, mutta lähimmäisten onneksi, kyseiset henkilöt olivat erittäin anteliaita. Tietenkin itselle pitää jotain saada, joten perhe päätti ostaa lähes miljoonan arvoisen talon itselleen. Tähän kotiin sisältyi myös uskomaton uima-allas, sekä hevostallit ja tietenkin se sijaitsi mitä parhaimmalla paikalla. Osa rahoista laitettiin myös sisustukseen ja uusiin autoihin, mitkä tietenkin olivat parasta laatua.

Kaverit ja tuttavat eivät kuitenkaan jääneet paitsi, sillä lähes jokainen tuli hyötymään voitosta. Yksi perheen tuttavista löysi pihaltaan yllättäen lähes 100 000 euron arvoisen Mersun, mikä tietenkin on äärettömän positiivinen yllätys. Pariskunnan naapurina pitkään ollut yksinhuoltaja äiti taas hyötyi vielä enemmän, sillä kun uusi talo oli ostettu ja muutto hoidettu, sai yksinhuoltaja lahjaksi pariskunnan edellisen talon, jonka arvo oli noin 250 000 luokassa.

Kaikilla ei tämänkaltainen hyvän tekeminen olisi mielessä, vaan rahat tuhlataan liian usein turhiin asioihin ja hetken mielihyvään. Tarinat lottovoittajista jotka polttivat rahat vuodessa, ovat hyvin yleisiä ja pahimmillaan voitoilla hankittu omaisuus vie vähitellen suuriin velkoihin. Kannattaakin muistaa pitää järki mukana, kun voitto osuu kohdalle, sillä helposti tienattu raha voi myös palaa huomaamatta. Toisaalta jos voittaminen ei sekoita päätä täysin, voi rahat muuttaa elämän lopullisesti paremmaksi ja myös tuoda hyvää ympäristölle, auttaen kaikkia saamaan paremman elämänlaadun. Kannattaakin miettiä, mitä itse tekisi, jos seuraava lotto lipuke, tai vaikka hedelmäpelin pyöräytys, toisi omalle pankkitilille kymmeniä miljoonia? Vastauksia on yhtä monia kuin on unelmoijiakin, mutta kuinka moni pääsee toteuttamaan haaveita?

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *