Kuuluisat lotto voittajat Euroopassa

Lotto arvonta on lähes jokaiselle suomalaisille tuttu juttu ja melkein kaikki ovat vähintään kerran lotonneet. Tavoitteena on tietenkin saada se pääpotti ja jättimäinen summa rahaa omalle tilille. Tästä listasta löytyykin suurimmat lotto voittajat Euroopasta:

  • Kuuluisat lotto voittajat EuroopassaColin ja Chris Weir

Yli 161 miljoonaa puntaa voittanut pariskunta on Eurojackpot loton suurimmat voittajat. Tämä tapahtui vuonna 2011 ja 30 vuotta yhdessä ollut pariskunta ei voisi olla iloisempi. Elämän täysin muuttanut jättipotti nosti heidät myös maan 1000 rikkaimman listalle, jopa The Beatles bändin rumpalin edelle!

  • Andrian ja Gillian Bayford

Vuonna 2012 pariskunta kokeili onneaan loton parissa ja elokuussa kohdalle osuikin yli 148 miljoonan punnan voitto. Pariskunnalla oli ollut taloudellisia huolia aikaisemmin, joten he päättivät jakaa rahoja niille ystäville ja sukulaisille, jotka olivat heitä auttaneet. Tiukkaa ja haastavaa elämää elänyt pariskunta lähti myös luksus lomille ja hankki uudet autot. Osa voitosta laitettiin myös uuteen asuntoon!

  • Dave ja Angela Dawes

Tämä pariskunta todella omasi onnea, sillä yli 101 miljoonaa puntaa voitettiin jo kolmannella kerralla, kun lottoa pelattiin. Vaikka voiton tajuaminen kestikin hetken, tämän jälkeen alkoi antelias vaihe. Valituille ystäville oli jokaiselle tiedossa miljoona, mikä tietenkin lisäsi pariskunnan suosiota. Lisäksi voittoja käytettiin hankkimaan uusi asunto, jossa oli huomattavasti mukavampi majailla!

  • Nigel Page

56 miljoonaa puntaa voittanut englantilainen mies huomasi voittaneensa vasta päivä numeroiden julkistamisen jälkeen. Tämä juhlikin jättipotin saamista pekonisämpylällä ja päätti kosia tyttöystäväänsä. Pariskunta osti voittorahoilla hulppean kartanon erinomaiselta alueelta ja tämän lisäksi muutaman auton. Mies itse oli ollut autotta yli 10 vuotta, joten muutos oli huikea!

  • Les ja Sam Scadding

Yli 45 miljoonan punnan voittopotti ei olisi voinut mennä parempaan tarpeeseen, sillä mekaanikon tutkinnon omaava Sam oli ollut työttömänä jo pidemmän aikaa. Lisäksi miehellä oli ollut syöpä viisi vuotta aikaisemmin, eikä elämä tuntunut muutenkaan sujuvan kovin hyvin. Perhe näki nälkää ja rahat olivat tiukalla. Lotto voitto toi tähän kuitenkin heti muutoksen ja kauppareissun yhteydessä selvinnyt voitto sai miehen hyppimään onnesta.

Näille henkilöille loton pelaaminen todella kannatti ja todisteena siitä ovat uudet asunnot, ihanat sisustukset, kiiltävät autot ja mukavat säästöt, joiden takia ei tarvitse koskaan enää huolehtia talouden sujumisesta. Paitsi jos innostutaan liikaa ja lähetään tuhlaamaan rahoja holtittomasti, vaikka yli 100 miljoonan tuhlaaminen tulisi viemään hetken!

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *