Lottovoitto omalle kohdalle ja rahat taloon?

Lottovoitto omalle kohdalle ja rahat taloon?Lottovoitto on monilla unelmana, eikä ihme, kenelle nyt ei kelpaisi muutama miljoona lisää pankkitilille? Voittorahoilla voidaan tehdä vaikka mitä ja se on usein keino päästä veloista eroon. Saatiin voitot sitten perinteisestä veikkauksen lotosta, tai vaikka euromillions nettikasinon slotista, tulee rahoille varmasti käyttöä. Tähän listaan on kerätty esimerkkejä sellaisista tapauksista, joissa lottovoitto osui kohdalle ja rahat käytettiin taloon!

  • Denise ja Paul Hardware

Tämä pariskunta asui Walesissa ja vuonna 2007 heidän elämänsä muuttui täysin. Pariskunnan onnistui voittaa 5 miljoonaa puntaa lotosta. Sen sijaan että rahat olisi heitetty hukkaan, pariskunta maksoi asuntolainansa alta ja ostivat unelma-asunnon. Tämä uusi koti sijaitsi äärettömän hyvällä alueella ja muutoksesta innostuneena, osa voitosta sijoitettiin myös kolmeen muuhun asuntoon. Jotta voitosta olisi ollut hyötyä myös muille, kattoi pariskunta poikansa yliopiston maksut, jolloin tämän korkeakoulutus oli taattu. Ja jotta homma ei menisi liian vakavaksi, pariskunta kävi myös luksusristeilyllä, nauttimassa hiukan enemmän elämästä.

  • Lara ja Roger Griffiths

Tätä perhettä kohtasi onni vuonna 2006 ja lottovoiton summa oli 1.8 miljoonaa puntaa. Tietenkin perhe päätti panostaa unelma-asuntoon ja tämän hinta olikin lähes 700 000 puntaa. Sen lisäksi pihalle hankittiin upouusi urheiluauto ja lisätuloja kahlittiin muutamalla vuokra-asunnolla. Huvittelun nimessä osa voitosta käytettiin myös levyttämään perheen bändin kappaleita. Valitettavasti holtiton kulutus ja muutokset markkinoissa johtivat siihen, että kuusi vuotta myöhemmin perhe oli varaton.

Miljoonat ovat usein sellainen asia, mikä saa pään pyörälle. Osa pystyy ensihetken järkytyksen päästä ajattelemaan selvästi, kun taas toiset sekoavat täysin. Helposti unohtuukin, miten paljon ison asunnon ylläpitäminen vie kuukaudessa ja että voitot kannattaisi sijoittaa järkevästi, jotta paremmasta elämäntyylistä voitaisiin koko loppuelämä. Kuten Griffithsien kanssa huomattiin, joskus raha tulee nopeasti ja palaa myös yhtä nopeasti. Toisaalta taas Hardwaret ovat hyvä esimerkki järkevästä rahankäytöstä, jolloin sekä perhe, että tämän jälkikasvu pystyy nauttimaan voitot tuotoista pitkälle tulevaisuuteen asti. Ei kuitenkaan pystytä sanomaan miten itse toimittaisiin, kun voitto osuisi kohdalle. Tämän tunteen tietää vain muutama harva ja valittu.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *