Maalaismainen sisustus ja urbaanin moderni sisustus

Nämä kaksi eivät tunnu millään menevän yhteen ja sen takia ne onkin hyvä esittää samaan aikaan. Näin päästään näkemään vahvoja eroja, mutta samalla voidaan löytää jopa yllättäviä tapoja yhdistellä erilaisia sisustuksen tyylejä.

  • Maalaismaisema kotiin.

Maalaismaisema tyyppinen sisustus on moderni tapa tuoda mökkimäistä tunnelmaa kotiin asti. Tässä tyylissä käytetään paljon luonnon materiaaleja, mutta siihen on myös lisätty hiukan tavanomaisempia elementtejä. Sisustuksesta tulee usein mieleen ranskalaiset pienet kylät ja hurmaavat asunnot, joissa sielu lepää ja ne kutsuvat viettämään laiskaa sunnuntaita kirjaan upoten. Tyyliin voi kuulua myös erilaiset kukat ja kasvit, kuten laventeli. Nämä tuovat väriä muuten hyvin hillittyyn sisustukseen ja vaasien sekä kasvien avulla sisustus herää henkiin uudella tavalla. Puun käyttö materiaalina on hyvin yleistä ja värimaailma on suurimmaksi osaksi valkoista, sekä ruskean eri sävyjä. Väripilkkuna saattaa olla turkoosi, tai haalean keltainen, mutta sen ei kuulu räjähtää silmille liikaa. Tämä rauhallinen sisustus onkin levinnyt ja noussut suosioon vahvasti viime aikoina, sillä se on tyylikäs ja helppo tapa luoda viihtyisä koti

Maalaismainen sisustus ja urbaanin moderni sisustus

  • Urbaanin moderni sisustus

Urbaanin moderni sisustus on saanut alkunsa modernista sisustuksesta, mikä näkyy esimerkiksi suurkaupunkien pienissä asunnoissa. Se on siis kaupunki ympäristöön luotu tyyli, missä yhdistyvät monet vastakkaiset elementit ja monimutkaiset yksityiskohdat. Se on sekä minimalistisen modernia, että hohdokkaan tyylikästä ja lisäksi sisustuksesta löytyy usein eksoottisia yksityiskohtia ja teräviä muotoja, jotka yhdistyvät 2000-luvun sisustukseen.

Suuret huonekalut ovat yleisiä, mutta näiden linjat ovat yksinkertaisia ja ne itsessään ovat usein matalia. Usein kotiin sopii myös modernin tyylin huonekaluja, sekä luovan ja artistisen ominaisuuden omaavia tyynyjä ja muita tekstiilejä. Tämä tyyli on suhteellisen haastava, sillä elegantin tyylin ja perinteisen tyylin yhdistäminen ei ole kovin helppoa, mutta toisaalta se antaa samalla mahdollisuuden ilmaista itseään hyvin monilla eri tavoilla, koska sisustuksen rajat eivät ole selvät. Useimmiten urbaanin moderni tyyli onkin suosittu nuorten parissa, koska oma tyyli ei ole ehkä vielä selvillä ja erilaisilla muodoilla, sekä elementeillä, halutaan leikkiä.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *