Skandinaaviset sisustusvinkit, jotka kannattaa ottaa omaan käyttöön

Mikä skandinaavisessa designissa on se juttu? Ehkä kaikki pitkän talven aikana kodin sisällä vietetty aika on syy siihen, että kaikilla islantilaisilla, tanskalaisilla, suomalaisilla, ruotsalaisilla ja norjalaisilla on täydelliset kodit. (Ainakin niiden design blogien perusteella, joita seuraan). Olen kääntänyt netin ympäri tutkiessani kaikkein kauneimpia skandinaavisia koteja ja koonnut jokaisesta niistä vinkit, jotka voit ottaa käyttöön rakentaaksesi samanlaisen supertyylikkään kodin… ilman, että sinun tarvitsee viettää koko talvea sisällä.

Vinkki 1 – Miten tehdä todella näyttävästä matosta toimiva? Pidä huoneen muu sisustus maltillisena, jolloin matto toimii huoneen katseenvangitsijana ja keskipisteenä.

Miten tehdä todella näyttävästä matosta toimiva?

Vinkki 2 – Materiaalien ja tekstuurien kanssa pelaaminen on yhtä mielenkiintoista kuin US Powerballin pelaaminen. Pitämällä värit rauhallisina, mutta valitsemalla tilaan runsaita ja erilaisia tekstuureja – lamppuja, jalkarahi, matto, sohvatyynyt ja muut tekstiilit sekä vuodevaatteet – teet siitä mielenkiintoisen.

Pitämällä värit rauhallisina, mutta valitsemalla tilaan runsaita ja erilaisia tekstuureja

Vinkki 3 – Pidä tila rauhallisena. Jos huoneessa on paljon huonekaluja, pidä silloin väripaletti rauhallisena ja yhtenäisenä. Lisäksi, jos jokaisen huonekalun välissä on riittävästi tilaa niiden olla vapaasti ja hengittää, se tuo huoneeseen lisää tarpeellista ja tärkeää negatiivista tilaa – se antaa silmien levätä ja huone näyttää kaottisen sijaan kiinnostavalta.

Jos huoneessa on paljon huonekaluja, pidä silloin väripaletti rauhallisena ja yhtenäisenä.

Vinkki 4 – Kuka sanoo, että tuolien pitää olla samanlaisia? Sekoittele erilaisia tyylejä ja teet ruokailutilasta heti hieman mielenkiintoisemman. Jälleen takeawaytä? Nahkaiset huonekalut on erinomainen tapa tuoda tilaan lisää lämpöä ja tekstuuria.

Sekoittele erilaisia tyylejä ja teet ruokailutilasta heti hieman mielenkiintoisemman.

Tai

Yhdistä perinteiseen pöytään modernit tuolit ja saat aikaiseksi dynaamisen tyylin.


Vinkki 5 – Rohkeiden kuvioiden yhdistäminen toisiinsa voi toimia kauniisti – valitse silloin värit vain samasta väriperheestä ja pidä muu huone pelkistetyn yksinkertaisena.

Rohkeiden kuvioiden yhdistäminen toisiinsa voi toimia kauniisti – valitse silloin värit vain samasta väriperheestä ja pidä muu huone pelkistetyn yksinkertaisena.
Tarvitsetko lisävinkkejä? Jätä kommentti alle ja me autamme sinua muuttamaan kotisi murjusta mahtavaksi!